L A R Z A E X T R A V A G A N Z A

Dear guest!

Op 18 november komen jullie de 30ste verjaardag van Lars vieren!!! Hieronder allemaal belangrijke info! Lars weet dat er een feest komt maar weet niet waar en wat er gaat gebeuren...

LOKATIE:

BAR EUROPA: Amstel 50, Amsterdam (volledig zwart geschilderde voorgevel)

DRESSCODE:

chic, avondkledij, overdressed, extravagant, sexy, weelderig, kunstzinnig. Doordat we van lokatie zijn moeten veranderen is de mogelijk om je om te kleden iets meer rock and roll... Als je voor de aankomsttijd van Lars aanwezig bent kan je je in de bar zelf omkleden zodat je niet in full-drag je fiets op moet. Er is helaas geen extra ruimte maar er zijn wel toiletten voor iets meer privacy. Niet heel handig but it's all we have...

PLANNING:

19u30 - 20u30 inloop

20u30 aankomst Lars (zou mooi zijn mochten hier veel mensen bij aanwezig zijn), bellen blazen, bubbels en taart

20u30 - 01u45 gezelligheid, gratis drankjes, babbeltjes met elkaar, verschillende dj's, veel dansen, een speech, acts: een flashmob en een goochel act.

01u45 mooi, zacht eindritueel

02u00 einde

(Kom wanneer je wil, hoe lang je wil)

KADO:

Mocht je een kado willen geven dan kan je bijdragen aan een heel mooi (maar duur) pak kopen van MARTAN. We gaan een QR-code maken zodat je op de avond zelf een bijdrage kan doen. Lars gaat het pak waarschijnlijk die avond zelf al dragen!

OPROEP:

We gaan de avond een spark geven door sporadisch acts te laten oppoppen. In het programma staan al een speech, een flashmob en een opening met bellenblazen. Daar horen jullie later meer over. Maar we zouden het geweldig vinden mochten er nog meer act's op het programma komen te staan. Laat me weten als je bereid bent om iets te doen. Een act van THE IMPERIAL ARMPITS zou heeeeeel erg welkom zijn!!!!!! Dan gaat Lars gillen!!!!!

BEREIKBAARHEID:

Voor mensen die niet met de fiets naar de lokatie kunnen komen: Bar Europa is 20 min wandelen van het centraal station. Als je met de auto komt kan je best in P+R Noord parkeren en de metro nemen. Tot kwart voor 1 kan je de metro terug nemen. Daarna zijn er nachtbussen en doe je er 10 min langer over.